Progresivi

Progresiv je nov proizvod koji svojom tehnologijom predstavlja idealno rešenje za sve korisnike koji traže potpunu udobnost vida pri svakodnevnim aktivnostima i udaljenostima.

Progresivi se dele na: starter progresiv,klasik i premijum progresiv proizvod.

Starter progresiv predstavlja idealno rešenje za mlade presbiope za ulazak u svet progresiva.Ova vrsta sočiva pruža udoban vid celo vreme na svim udaljenostima,nema potrebe za menjanjem naočara,omogućava jednostavno prilagođavanje i daje odličan kvalitet po pristupačnoj ceni.Preporuka:Hoya,Essilor,OKM,Zeiss.

Klasik-progresiv za preporuku ,ovaj progresiv je dizajniran tako da korisniku pruži udoban vid bez obzira na aktivnosti.Prednost ovog dizajna je izrada prilagođena modernom načinu života,zona za blizinu posebno prilagođena novim zahtevima za vid,prirodan položaj tela,smanjen ,,plivajući" efekat i pruža garanciju brzog prilagođavanja.Preporuka: Hoya,Essilor,OKM,Zeiss.

Premijum progresiv predstavlja revoluciju koja ruši granice progresivnih sočiva.Personalizovan dizajn korisniku daje neograničen refleksni vid,takođe pruža uživanje u stabilnoj slici tokom kretanja kao i široko vidno polje.Slika onoga sto gledate je savrsena i stabilizovana,ravne linije ostaju ravne i dobijate visoku rezoluciju vida od ivice do ivice. Preporučuje se svim presbiopima koji traze inovativna i neogranicena sočiva kao i mladima koji sumnjaju u prilagodjavanje na progresivna sočiva.Preporuka:Hoya, Essilor,OKM,Zeiss.

INOVACIJA ZA VOZAČE I U PROGRESIVU

EYADRIVE PAL-Progresivna sočiva sa progresijom na zadnjoj površini, izradjena freeform tehnologijom,koja pruža oštar vid i danju i noću.

EYEDRIVE PAL PRO-Progresivna sočiva sa progresijom na zadnjoj površini s proširenom srednjom zonom i izradjena freeform tehnologijom,koja pruža oštar vid i danju i noću.

EYEDRIVE PAL PRO 4U-Progresivna sočiva koja uključuju sve parametre nosioca,individualni dizajn poboljšan freeform tehnologijom koja pruža oštar vid i danju i nocu.
Web Shop