COMPLETE RevitaLens

ACUVUE Oasys
November 12, 2018

COMPLETE RevitaLens višenamenski rastvor za dezinfekciju čisti, ispira, dezinfikuje, čuva, uklanja površinske naslage, uključujući lipide i proteine, i ponovo vlaži meka (hidrofilna) kontaktna sočiva.
Nega kontaktnih sočiva sa COMPLETE RevitaLensvišenamenskim rastvorom za dezinfekciju. Pre rukovanja mekim kontaktnim sočivima uvek operite i potpuno osušite ruke.

ČIŠĆENJE

  • Stavite par kapi COMPLETE RevitaLens višenameskog rastvora za dezinfekciju na površinu svakog sočiva.
    • Svaku stranu nežno trljajte od centra ka ivicima 2-4 sekunde. Nemojte nikada trljati kružnim pokretima, na taj način se mogu oštetiti sočiva, a površina spoljnih ivica neće biti očišćena.

ISPIRANJE

  • Najmanje 5 sekundi ispirajte svaku stranu sočiva sa COMPLETE RevitaLens višenameskim rastvorom za dezinfekciju.
    • Stavite sočiva u ispravni odeljak AMO kasete za sočiva (plavi za levo – beli za desno).
    • Oba odeljka napunite svežim COMPLETE RevitaLensvišenamenskim rastvorom za dezinfekciju. Poklopite zatvarače  kasete za sočiva i ostavite sočiva potopljena u rastvoru  najmanje 6 sati radi dezinfekcije, uklanjanja proteina i lipida.

Vaša sočiva su sada spremna za nošenje. Isperite kasetu za sočiva sa COMPLETE RevitaLens višenamenskim rastvorom za dezinfekciju i ostavite je da se osuši.

ČUVANJE

Vaša sočiva možete ostaviti u zatvorenoj kaseti u COMPLETE RevitaLens višenamenskom rastvoru za dezinfekciju bez prekida do 30 dana. Posle 30 dana, postupak čišćenja i dezinfekcije mora da se ponovi pre nošenja sočiva.

 

Web Shop